Wähää.

Idag har det varit full rulle sen jag steg upp vid 7 i morse. Det var nämligen första dagen på Hemköp igen nu när sjukskrivningen äntligen är över. Jag har nya arbetstider också mån-fre 9.00-15.00. Helt okej tider och så otroligt roligt det är att vara tillbaka igen! :-)

Tvätt, familjen och träning tog upp min kväll. Som sagt inte en lugn stund. Precis som jag vill ha det! :-)


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer




Vecka 1 & 2.

Eftersom jag stukade foten fick jag börja om från början igen med min träning. Crap! Men men så kan det gå när inte haspen är på. Jag hade ju en otroligt rolig kväll i mina stövlar med sjukt hög klack iaf när jag stukade foten så det var det nästan värt. Så här har dom två senaste veckorna sett ut i träningsform:

Vecka 1 (14-20/6)
Mån: Dansa 35 min + Air climber 25 min.
Tis: Dansa: 20 min + Air climber 30 min + Magtränaren 35 st.
Ons - Fre: Air climber 60 min + Magtränaren 35 st.
Lör: Magtränaren 35 st.
Sön: Vila.

Vecka 2 (21-27/6)
Mån: Magtränaren 38 st.
Tis - Fre: Air climber 60 min + Orbitrek 10 min + Magtränaren 38 st.
Lör: Air climber 60 min.
Sön: Vila.


· Kommentera inlägget här ·
Träning & Näring 0 kommentarer




Glad midsommar!



· Kommentera inlägget här ·
Högtider 0 kommentarer




Dumtidum.

Finns det något tråkigare än att vänta på en tvättmaskin? Att den ska tvätta klart ens kläder menar jag och inget annat. Jag har tvättat i 2 dagar och är snart äntligen klar!! Kläderna som kom från Stockholm luktade unket oh mindre gott så det var bara att tvätta allt jag redan tvättat för några månader sen. ^_^

Sitter och väntar på att dom ska komma med min bokhylla så jag får sätta mina filmer på plats. Sen är jag helt klar med inflyttningen. Äntligen!



Nu kan jag äntligen skrika ut till omvärlden vad som gör mig så glad
till och med när jag är ledsen:
Jag ska bli moster!!!!
Min yngsta syster Madeleine och hennes man väntar tillökning!!!
Tjohoo!


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer




Till slut.

Det har inte blivit mycket smygande vid datorn för min del dom här dagarna. I söndags hämtade min svåger Jocke, min lillebror Mattias och syrran mina saker och kläder från Stockholm. Förra veckan sniglade sig fram kändes det som.. Har saknat alla mina tillhörigheter så mycket.. Det enda jag haft med mig hit är kläder för 1 vecka och sex and the city boxen. Så ni kan ju tänka er hur det känns. Som att leva i en resväska om jag ska vara ärlig. Känns inte som att man hör hemma nånstans.



När jag äntligen fick mina efterlängtade saker så blev jag så ledsen när jag tittade på alla kartonger.. Det var så himla sorgligt. Jag hade aldrig klarat av att packa upp allt utan lugnande i kroppen för panikångesten knackade mig hårt på axeln för varje kartong jag tömde.. Jag har länge undrat när sorgen över skilsmässan skulle komma och nu fick jag mitt svar. Den kom nu och rinner genom min kropp med en otrolig styrka.. Nu har jag mentalt förstått att det är över. Inget mera Maria och B. Vi existerar inte längre.. Allt vi hade är bortkastat som om det aldrig funnits.. Jag tror ingen förstår hur mycket jag älskade den mannen och hur mycket jag nu sörjer över att min kärlek inte var önskvärd. Jag var gift och nu är jag skild. Det är så ofattbart. Vad hände med i nöd och lust?! Itället kastade han bort mig när jag råkade ut för något fruktansvärt och behövde honom som mest.

Tre dagar tog det men nu är jag äntligen klar med allt. Hälften står i förrådet eftersom det är saker jag inte behöver förrän jag flyttar själv. En del har jag kastat: Tiaran jag hade på bröllopet, inbjudningskorten, planeringen av bröllopet, kläderna från bröllopet, smycken jag fått av honom, morgongåvan och allt annat jag införskaffat när vi levde ihop. Jag vill inte ha nånting som påminner om honom. Så jag har gjort mig av med allt.


· Kommentera inlägget här ·
Personligt 2 kommentarer




Victoria hjärtar Daniel.

Men hjälp så underbart vacker hon var! Av alla kungliga brudar i världshistorien så är vår kronprinsessa den vackraste som någonsin stått brud.. Allt var så perfekt och så hon. Den sjukt vackra och "enkla" klänningen var precis vad jag trodde att hon skulle välja. Hon är ju inte direkt nån marängperson.

När dom sa sina löften grät jag floder.. Sån kärlek som dom känner är så vackert att se. Jag blev minsann lite förälskad i vårt kungahus. Eller ja det är jag ju alltid, men lite mer än valigt då. och när Daniel höll sitt tal så grät jag igen. Vilket härligt underbart gråtkalas det blev igår!!



Jag blir så trött på svenskarna som skriker avskaffa kungahuset. Idioter ni borde avskaffas eller åtminstone skaffa er en personlig åsikt. Kostar dom oss mycket? Nej det skulle aldrig jag påstå. Kungahuset kostar mig 12,50 kr/år. Jag tror nog jag har råd med det. Istället för en jäkla president som måste betalas för hela livet och till råga på allt så ersätts den människan efter nått år och då är det dags att betala för en till.

Jag är royalist och en stolt sån!


Grattis kronprinsessan Victoria och prins Daniel!!


· Kommentera inlägget här ·
Festligt 1 kommentarer




Lördag.

Idag är det lördag hela dagen lång! Jag tycker om lördagar av den enkla orsaken att det är 1 hel dag kvar innan helgen är slut. Blev en rejäl shoppingtur igår. Ojoj jag brände pengar må ni tro!

Men det var det helt klart värt!! En bokhylla, ett par underbara skinn-sandaler med hög klack, en ljuvlig blommig sommarklänning och lite annat smått och gott. Tyvärr så hittar jag inte digitalkamerasladden så bilderna visas en annan dag. Jag slarvar ofta bort sladdar till mina prylar.. Jag vet! :-P



Snart är det dags för underbart bröllop på tv. Jag älskar verkligen bröllop.. Finns inget vackrare som två människor kan åstadkomma... Romantikern i mig suckar ljuvligt och kritikern i mig är övertygad om att nått kommer gå fel. hehe. Skämt å sido jag älskar bröllop! Så jag kommer snart bänka mig i soffan!!

Efter bröllop så blir det promenad, träning och hårfärgning. Ikväll ska min svåger fixa datorn så jag slipper få fler psykbryt. Blir galen när den startar om sig själv efter några ynka minuter online.


· Kommentera inlägget här ·
Shopping 0 kommentarer




Seg som kola.

Idag är jag lika seg som en kola.. Får nog se till att dricka lite kaffe så jag piggnar till innan min och syrrans dagliga promenad. Har haft 2 veckors träningsuppehåll tack vare att jag stukade foten på karnevalen.. Vad lärde jag mig av det då? Jo att använda skor som inte har en sjukt hög klack på mig när jag dricker.

Iofs blir det en alkoholfri sommar fylld av jobb och träning. Det rekomenderas inte att jag dricker till mina antideprisiva. Men det gör inget eftersom jag helst av allt vill fokusera på träningen. Träning är verkligen min stora kärlek!


Under träningspasset springer jag på den här lilla fina trappmaskinen.


Air climber heter den. Men när jag var ung hette den stair climber.
Så onödigt att byta namn på den egentligen..



Den här har ni ju alla sett förut.
Min älskade orbitrek!!



Så fort jag får hit den från Stockholm så kommer halva passet
bestå av air climber och halva av ett galet sprinterlopp på orbitreken.



Och denna underbara lilla maskin tränar magen på ett härligt sätt!


Snart är det dags att smörja in min trasiga fot med tigerbalsam så att jag kan promenera. Sen ska jag och syrran upptäcka metropolen Avesta centrum.. Oooh, spännande!!! ^_^
Syrran har gåttt och skaffat sig en blogg hon med: http://Turbotanten.blogg.se


· Kommentera inlägget här ·
Träning & Näring 0 kommentarer




Return.

Jag har raderat mina gamla bloggar eftersom jag börjar på ny kula i livet och dom gamla bloggarna hör till mitt förflutna. Dom påminner för mycket om honom också... Jag vill inte ha nått i mitt liv som påminner om honom.. mannen som slet ur mitt hjärta ur min kropp, stampade på det och avslutade med en loska mitt i prick.

Jag håller på att finna mig själv igen.. Hon som varit försvunnen sen hösten 2007. Alla uppskattar inte henne konstigt nog. Jag som är så underbar! Hur kan dom inte älska att ha ölregn på fester? Det är iaf det roligaste jag vet! Ironiska och bitska kommentarer måste man ju också bara älska. Annars älskar ni inte mig. ;-)


När min yngsta syster Madeleine gifte sig
med sin älskade Joakim i januari på deras 6 års dag.
Jag sitter längst fram.


Äntligen har jag kommit åt mig gamla bloggadress. Den här har jag haft sen 2002. Men det blev nått knas så jag har aldrig lyckats logga in på den. Det fixade blogg.se åt mig. Så nu är jag så glad att jag äntligen kan använda den igen!!! :-)


· Kommentera inlägget här ·
Personligt 2 kommentarer