Damtatadaaam!

I kväll är det bröllop!! Då gifter sig min underbara kusin Mickan med sin Robert och jag har haft nedräkning sen i våras när hon berättade det. (Slutet på feb eller början på mars.. Minns inte det exakta datumet.) Stundvis har jag haft jätte svårt att vara tyst om det men det var ju faktiskt dom två som skulle berätta det för resten av världen och inte jag, haha. Sen blev jag så van att vara tyst om det att det helt enkelt inte blev av att skriva eller prata om de. Men oj så jag har längtat! Jag älskar verkligen bröllop. Hur kan man låta bli? En dag helt ägnad åt kärlek och glädje.. En dag då dom ger varandra löften inför alla dom bryr sig om och delar dagen med dom..  Jag är så lycklig för deras skull!!!! :-D



Den här underbara kläningen ska jag ha på mig! :-)


· Kommentera inlägget här ·
Relationer & Kärlek 0 kommentarer




Helgens mumsigheter!



Fredagens middag: Tacogratäng. Så underbart gott!!!
Receptet hittar ni här


Lördagens middag: Lasagne med fiberpasta som räcker till 6 middagar, haha.
Tänk att nått kan vara så gott!! :-)


Söndagens middag: Ost och skinksallad med dressing.
Både jag och Jimmy kände oss för slöa för att laga nånting men jag ville inte vara onyttig ändå.
Så då blev det sallad från Tallen! Den är dock helt utan majs och tomater. :-) 



Idag köpte jag taco och barbequekryddor från lchf-butiken eftersom många kryddblandningar innehåller socker.
Även om man inte går på någon diet så borde det kännas mer nyttigt att skippa det sockret iaf.



Förutom fiberpastan har jag skött mig hela helgen och inte ätit en enda kaka, godisbit eller chips. (Jag tål ju inte mjölmat, även kallat glutenintolerans..) Nu är det mitt vetande som styr mitt liv som sagt och jag plågas inte ett dugg utan njuter istället, haha. Blir jag akut godissugen så kan jag faktiskt köpa en 70% chokladkaka eller äta lite light glass eller grädde med björnbär. :-D


· Kommentera inlägget här ·
Matglädje 0 kommentarer




Oh dear..

Wtf har jag pysslat med?! Dum fråga jag just ställde mig själv eftersom jag vet svaret. Nu har min älskade Maiden t-shirt "krympt".. Fy, va förbannad jag blir på mig själv! Jag har begått det stora misstaget att lyssna på andra.. Notera att jag inte skyller på andra utan all skuld är min för det är jag som har lyssnat. Eftersom min självkänsla har varit försvunnen och självförtroendet följde med så har alla andras åsikter, tankar och råd varit mycket smartare och bättre än mitt eget vetande.

Och hur går det ihop? Har jag inte levt i 34 år och klarat mig utmärkt?! Mmm, jag menar det.. Jag om någon vet väll det man behöver veta om viktnedgång och vad jag själv trivs i för vikt. Och varför lyssnar jag på när folk ger mig råd hur jag ska träna och äta för att gå ned i vikt? Många av råden har jag följt och det har inte slutat bra.. Korkat av mig eftersom jag redan provat dom när jag var 20-25.. Och när jag inte lyckas gå ned i vikt enligt råden jag får så blir jag besviken och sätter genast igång med att trycka i mig godis/skräp mat/kakor. Varför? Jag vet ju vad som händer, haha. Nä, det är dags att jag kör en Maria kur nu på några månader. Mitt sätt är faktiskt bäst för mig och min kropp. Så i kväll är det dags att börja göra lite scheman och shit för det här går inte längre! :-)



Min älskade t-shirt som den ska se ut på.. :-)


· Kommentera inlägget här ·
Träning & Näring 2 kommentarer




Presentkärlek

Jag har börjat spana in julklappar och olika födelsedagspresenter och jäklar så roligt det är! Jag älskar att ge bort små saker för nästan alla blir glad av gåvor. Det som är lite synd är att jag vågar inte riktigt avslöja vilka jag tänker ge julklappar till.. Då drabbas dom bara av panik över att dom måste köpa nått till mig och kanske inte har råd eftersom dom flesta jag känner har miljoner andra dom ska handla åt. Jag hoppas att ingen känner sig dum när dom får julklapparna ifall dom inte köpt nått till mig för det är inte riktigt julens budskap.. Jag ger inte för att få utan för glädjen av att göra någon glad. :-)


Idag hämtade jag ut två presenter på Tempo. (Men inget av dom är köpta där så alla kan andas ut!) Det ena är till ett brudpar som inte önskar sig nått annat än gästernas närvaro och det andra är till en kompis som fyller år om några veckor.



Jag vågar inte lägga ut bilder på presenterna eller skriva vad dom innehåller för det kan ju hända att dom skulle råkas ramla in på min blogg. Chansen är liten men man vet aldrig och jag har faktiskt inte en aning om vilka som läser min blogg. Så jag tar det säkra före det osäkra. ;-)


· Kommentera inlägget här ·
Högtider 0 kommentarer